"Detta fält måste fyllas i"

Det är så jävla tråkigt att plugga. Har muntlig tenta i morgon, jippi.
Kan jag inte bara få sätta mig ner i salen, säga "Fresh & Fruity: Blueberry & Apple" med min brittiska engelska och få ett godkänt bara för att jag är så söt? :(
"Fresh & Fruity: Blueberry & Apple" är btw mitt favorit-té. Det är bäst. ♥

I morgon ska jag träffa Ika efter tentan. Vi ska gå till the Body Shop. Tror nog jag kommer behöva lite tröstshopping, haha. Dessutom behöver jag nytt puder och en ny mascara.

Hmm, nej, American Cultural studies kallar på mig nu igen.

Mjölk.

Jag var just nära på att göra något min Papa är expert på:
Ställa in ett mjölkpaket med ett pytteliten skvätt mjölk kvar på botten.
Mjölk till kaffet kallar Papa det.
Jävligt onödigt kallar jag det.

Nu ska jag kolla på Mordkommissionen.

Baby Goodbye.

Håller på och röjer i mitt rum samtidigt som jag lyssnar på en playlist med Danny och E.M.D. Skiter i vad andra tycker, jag gillare. :>
Jag undrar verkligen vart resten av mina Gloomybjörnar har tagit vägen... De måste ju vara någonstans, eller hur? Min vita, orange, röda och gula saknas. Det är fyra stycken. Jag har åtta, det btyder att hälften av min "samling" saknas. Fan. :c

Vill göra något med mina naglar, men vet inte vad.

Anyway, början på den här videon är så catchy! :D

Inlägg 51.

Jag sålde min The Accidental Tourist idag till min kurskamrat Sara. Hon gillade den men hade bara lånat den och jag ville bli av med min, så det var en win-win situation.

För övrigt klarade jag min hemtenta i svensk grammatik [vilken btw tog sjukt lång tid för läraren att rätta...] så jag unnade mig faktiskt att få titta på en film när jag kom hem. Det blev Pokémon 3 - Unowns Förtrollning som jag fick hem på DVD igår.
Haha, vette fan vad det är för fel på mig, men jag lipar fan jämt till Pokémonfilmerna. D:


Nu får jag väl se till att gå ut med Nemi på en promenad och sen ta i med hårdhandskarna och börja sammanställa materialet för det sista kompendiet i American cultural studies.

Morgonstund har guld i mun.

Gissa vem som tycker det är superbra att jag går upp tidigt varje dag?
Just precis, Smilla.

Hon följer efter mig och kuttrar och spinner och pratar med mig vareviga morgon, och hon klänger så fort jag stannar. Hon är så gosig, min lilla Smillafis. ♥

Men hon tycker det är fruktansvärt tråkigt när jag sitter och pluggar, och jag - som för tillfället sitter och försöker nöta in Government and Elections in the US - håller med henne. Hade hellre suttit och myst med Smilla än läsa det här, men men, vad ska man göra? Det är ett krav att ha med notes till cultural studies-lektionerna också, trots allt.

Min lilla fis.

Meh.

Nu sitter jag här och ska påbörja mina "notes" om "The Accidental Tourist". Är väl inte direkt sjukt pepp, men utan notes blir man inte godkänd och jag vill inte köra på något jag vet jag kan klara av.
Var länge sedan jag läste en bok som gjorde mig så jävla nedstämd. Inte ens "feel good"-slutet gjorde mig glad, kände mig bara allmänt miserabel genom hela boken.

Tänker aldrig ens se åt den boken igen efter tisdag - då vi kommer diskutera den - och funderar tillochmed på att bara packa ner den någonstans så jag inte behöver tänka på den igen.

Skjut mig, för nu måste jag analysera den.


P.S. Var sjukt länge sedan jag kollade på Lilo & Stitch, skäms på mig! D:

Hmmm.

Nä, jag vet inte. Tröttnade på min gamla design och bytte, men vettefan alltså.
Jaja, tills jag orkar fixa en ny så får den här faktiskt duga.

Dags att återgå till att plugga. Jippi. :T

MiniFee Shushu.

Jag har i flera år velat ha en BJD - en Ball Jointed Doll.
Det är asiatiska dockor som ser extremt verklighetstrogna ut och som har väldigt rörliga leder. De är dyra, men ack så fina. Det finns en speciell docka jag velat ha länge, och det är en MiniFee Shushu från FairyLand.

Hon är så fin, titta på det där ansiktet! Visst, om man vill ha henne sminkad så där kostar det extra, och någon peruk får man inte med, men det är lätt att fixa efteråt.

[Bild från FairyLands hemsida, så all creds till dem.]

De här dockorna är så dyra, och många tycker nog det är idiotiskt att lägga ut flera tusen på bara en docka [en MiniFee Shushu med smink och frakt inräknat går på ca 3000:- just nu] och frågan är: Skulle en sån här docka göra mig lycklig?
Lycklig kommer jag aldrig bli, och jag vill inte bli det för då skulle jag inte ha något att sträva mot längre, men jag skulle bli gladare av att ha en sån här docka. Det skulle ge mig något att pyssla med, liksom. Jag tycker om att ha något att pilla med, att sy små kläder och hålla på.
Jag hade ett dockskåp som liten, inget riktigt dockskåp, utan tre hyllplan i en av mina bokhyllor där jag hade tre små leksaksdjur som bodde. Allt som fanns i deras hus var i stort sett hemmagjort, och jag minns tillfredställelsen av att ordna och ställa i ordning, göra små kläder och möbler - och fint var det faktiskt också, tro det eller ej! Jag har alltid varit pysslig, när jag pysslar känner jag mig som allra mest lugn och tillfredställd.

Jag har råd med en Shushudocka nu, och jag är verkligen sååååå sugen på att införskaffa en. Men vi får se, det är mycket pengar, men jag känner att det skulle vara värt det.



Nej, nu måste jag verkligen återgå till att läsa "The Accidental Tourist" av Anne Tyler. Usch och fy, gillar inte den boken alls. Den ger mig ingenting och den är bara så tråkig och ger mig små-ångest över hur tragisk huvudkaraktären Macon är. Det är bara så jobbigt att läsa om honom. :T

Urrrkkkkkk.

Fy helvete vad mitt hus är varmt. Det är så varmt att det är kvavt och instängt, trots att jag har fönster öppna. sgFBTEFHrhb :( Och köksbordet ser för jävligt ut, jag blir så förbannad men jag orkar bara inte städa idag.

För övrigt satt jag och kollade på ett avsnitt av På Rymmen med hjälp av YouTube igår. Hjalle och Heavy, ååååhhhhhhhhhh sån kärlek. ♥ Har alltid varit så sjukt svag för dalmål, tycker det är så mysigt. :3

Martin Timells guldslips gör ont i ögonen, hahaha </3



RSS 2.0