Inlägg 10.

Jag älskar att pussas.
Allvarligt, det är bland det bästa jag vet, men eftersom jag inte har en pojkvän atm - och letar faktiskt inte heller - så är det mina djur som får alla pussar. Vet inte vad det är med mig, men ni vet den där känslan man kan få att man bara vill ha sönder eller slå något som är gulligt bara för att det är så gulligt? Tja, jag får ibland för mig att jag måste slicka min minstingkisse Smilla på nosen bara för att hon just är så oemotståndligt söt.
Just nu ligger hon i huvudändan av min säng och tittar fundersamt på mina tår eftersom jag knäcker lederna i dem - en dålig vana jag har, men vafan, om jag nu kan knäcka tårna på högerfoten bara genom att böja dem, så varför inte göra det? - och jag vill bara lyfta upp henne och krama henne hårt, haha.
Jaja, nog med sadistiska uttalanden, jag har tentor i japanska att plugga på till!

Inlägg 9.

Ooooooo, vad ont jag har! Har ny säng och min rygg är ju en sån där rolig sort att minsta lilla förändring i sovunderlag = ryggen går sönder. Har blivit iproppad ganska starka smärtstillande av Mama och väntar nu på att de ska börja verka. Jag känner mig som en gammal tant, på en natt åldrades jag 50 år och jag som varit så hispig över att just ha fyllt 20, haha...
Ryggontet stoppade mig inte från att åka till min tandläkare Richard ute i Svenljunga idag dock. Han kollade mina tänder, röntgade dem [var tvungen att röntga innan tandställningen kan tas bort, bara för att se att allt är helt inne i käken osv] samt slipade till undertanden som blev lite trasig under överfallet. Den har varit lite taggig men nu är den slät och mysig igen! :)
Sen åkte jag och Mama till the Body Shop i Borås där jag använde 2 presentcheckar och införskaffade mig en ny ansiktskräm.
Såhär ser den ut:


Vitamin E-produkterna på the Body Shop är jättebra för hyn för folk mellan 20 och 30 då den hjälper till att lagra fukt som håller huden mjuk och elastisk längre! :)
Så luktar den jättegott också och är jättebra att ha under foundation. Att den är rosa är bara ett stort plus det med, haha. Den kostar 125:- och är väldigt dryg och lättapplicerad så man behöver inte ta mycket när man använder den.

På tal om the Body Shop så har de en ny kollektion som kommer ut nu i vår. Sweet Lemon heter den och som namnet anger är det citrondoft på produkterna. Toppen för mig som alltid älskat allt som har med citroner att göra! :D Fick hem min nyhetstidning från the Body Shop igår och när jag öppnade den hade de ett helt gult uppslag. Så fräscht! Blir alltid så glad av gult.


Dock kommer det säkert vara som deras hallondoft de hade förra året att de bara har den en begränsad tid... Sånt är så synd för det är bara de allra godaste dofterna de gör så med. Så irriterande att man blir hooked på något och sen försvinner det bara. Jaja, jag är iaf pepp på citrondoften! Hoppas den inte luktar diskmedel, hahaha.

Nu ska jag krypa ner i sängen och plugga japanska. Ryggen orkar inte mer nu så dags att kasta in handduken och vara lite aktiv med studierna.

Inlägg 8.

Nnnnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, så tomt här! Glömt bort min lilla blogg eftersom jag varit - lo and behold - u.p.p.t.a.g.e.n.

...

!

Det ni!
Ja, har väl inte så jättemycket att säga för tillfället. Fast man märker aldrig hur mycket böcker, filmer och CD-skivor man har förrän man måste packa upp allt ur kassar...
Nu ska Mama och Papa åka på någon föreläsning. Det betyder att jag blir ensam kvar hemma - \(˚∀˚)/ - så ska plugga i lugn och ro och måla klart naglarna. Åsm! :3

Inlägg 7.

Min dator segar. Håller på att få ner de sista avsnitten av Lilo & Stitch-serien och det får min stackars lilla Mew att nästan överanstränga sig. Någon dag måste jag kirra ny sladd till min största externa hårddisk så jag kan flytta över musik till den och därmed avlasta Mew lite. Har runt 80GB musik på den här datorn och ca 30GB extra på en extern hårddisk. Ajajaj.

Nu är det dags för fredagsmys med familjen!

Inlägg 6.

Hallå bloggen!
Lite nattbloggning i vanlig ordning! Jag kan informera alla läsare om att jag nu mår bättre [jag har kommit fram till att yrheten berodde på att jag inte tagit mina antidepressiva på 2 dagar] [ooooooops] men jag hittade en karta med ett piller i so I'm back on track again! b(OuO)d
För övrigt så fick Smilla just en så kraftig nysattack inne i badrummet att Bebis vaknade ur sin sömn här bredvid mig och förvånat tittade i riktning mot badrummet. Tror det här håller på att bli en kattblogg, jag borde nog hitta något annat att prata om...

Jaja! Ska träffa Limpis lite senare idag, ska bli skoj! Ska inte shoppa något - om jag inte hittar något jag verkligen behöver - för jag tänker försöka vara lite ekonomisk den här månaden. Sätter 100:- på att jag misslyckas dock, haha. Nu är frågan bara vad jag ska ha på mig, har ingen aning om vad som ligger i tvätten och vad som finns i mina garderober, men det löser sig nog. Det brukar liksom göra det. Visst, det har funnits dagar då jag inte kunnat bestämma mig för vad jag ska ha på mig och då har jag bara gått och lagt mig igen, men den här gången har jag ju något viktigt att göra så får lösa klädproblemet så smidigt som möjligt.

Min nya bok borde komma hit någon gång i veckan. Oroade mig lite över att den skulle komma nästa vecka, men det verkar som om detta inte är fallet. Har dock bestämt mig för att inte läsa den förrän jag är klar med alla tentor, som en liten morot liksom!

Har lite tråkigt nu, ska nog läsa lite japanska och slappa lite tills jag blir trött på riktigt.

Inlägg 5.

Jag är yr. Jag dör. Kan inte gå rakt, kan inte läsa, kan inte fokusera. Trodde det berodde på vätskebrist så har tryckt i mig ca 3 liter vatten på en timme men inte fan hjälpte det. Gjorde mig bara sjukt kissnödig.
Mådde inte bättre av att torka 3 x kattspya eftersom Bebis har något liknande av det jag har förutom att hon spyr och jag gör inte det. Jag har spyfobi, var nära på att lägga några pizzor själv när jag plockade upp hennes.

Mitt iTunes funkar inte, vettefan vad det är för fel, det bara vägrar starta. Ska starta om datorn och hoppas det funkar igen efter det.

Hahahahaha, herregud, sånt uppiggande inlägg det här blev! XD

Inlägg 4.

Sitter här, i min säng och lyssnar på Lady GaGa. Mår inte så bra för tillfället, mår illa än en gång. Undrar verkligen vad det är för fel på min mage för jag får knappt ner något längre. Eller så får jag ner mat och sen mår jag bara skit. Och det är inte matångest, för det vet jag hur det känns, har slagits mot det sen jag var ca 7 år liksom. Det här är annorlunda. Fast just nu så har jag lite matångest också, åt mer än jag vanligtvis gör ikväll, för jag kände liksom att "Äh, vafan, vem vet när jag kommer vara hungrig igen nästa gång?". Mama hade gjort potatisgratäng och jag vet att jag hatar potatis men potatisgratäng är bara så jävla gott. Herregud, dör av hur gott det är.
Önskar jag inte hade läst ut min nya bok så snabbt, för jag kan inte hitta de andra jag fick i julklapp [har tömt rummet eftersom vi lagt nytt golv här inne och allt ligger i kassar i syrrans gamla rum] och fortsättningen kommer inte komma med posten förrän typ nästa vecka eller så. Så går det när man insisterar på att tjäna 50:- genom att betälla boken online ist för att kila ner till en bokhandel och köpa den direkt. Jaja, skit samma, haha. Får roa mig på annat håll, typ plugga eller så. Iofs är det inte särskilt kul att plugga, speciellt inte det jag missade när jag var frånvarande från lektionerna på slutet pga att jag behövde vila upp mig och läka.

Jävlar, blir snart gammal. Lämnar tonåren om några dagar, vill inte växa upp. Systembolaget intresserar inte mig längre heller, klarar mig utmärkt utan alkohol. Snart får man väl skaffa seriöst jobb, gifta sig och skaffa barn. Falla in i systemet och skit. Fyfan. På sätt och vis är det väl inget fel med det, men jag vill göra något av mitt liv, inte bara vandra omkring och vara som alla andra. Äsch, löser sig säkert, menar, man behöver inte få en kris bara för att man blir/passerar 20. Se på Andie, han har klarat sig ganska bra hittills liksom. :}

RSS 2.0