De plöjer ute på fälten runt vårt sommarställe.

Idag har jag mest bara spelat Pokémon SoulSilver. Kan inte göra så värst mycket förrän i morgon. I morgon kan jag nämligen köpa mig en eldsten och äntligen utveckla min Vulpix till en Ninetales. c: Har mest bara spenderat dagen med att levla upp min Arbok, ska ge mig på min Pidgeot sen också. Måste ha ett starkt gäng Pokémon när man ska möta Elitfyran. Har skjutit upp att slåss mot dem jävligt mycket eftersom jag vill ha Pokémon jag vet kommer spöa dem.

Tydligen ska vi in till Motala idag igen, har Mama fått för sig. Vi får ta med extra hyllplan till min ena bokhylla då, så jag kan börja ställa in böcker.

De tre senaste dagarna.

Den här helgen har sugit musten ur mig lite. Det är verkligen sjukt jobbigt att flytta.
I fredags var vi inne i det nya huset och jag tömde 4 kassar med CD-skivor och DVD-filmer och ställde allt sånt i ordning.
... tills jag insåg att jag hade slut på hyllplan i min bokhylla jag har DVD:er i. Så på lördagen bar det av till IKEA i Linköping tillsammans med Mama och det var ju... roligt. Hatar IKEA så hårt. Efter IKEA-vistelsen åkte vi tillbaka till Motala där jag gjorde klart det jag hade börjat på dagen innan, sen åkte vi tillbaka till vårt nuvarande "hem" - vilket är vårt sommarställe - och där åt vi och kollade sen på den första otecknade Asterix-filmen. På franska, så klart.
Idag var det mer plock och uppackning och röj inne i det nya huset, och jag städade ur en hel byrå och slängde det mesta.
Det låter kanske inte mycket, men det tar på krafterna, det gör det.

När vi kom tillbaka till sommarstället åt Mama fläskkotletter och potatissallad och jag åt en broccoligratäng. Nemi ville ha Mamas kotletter.



Och när jag ändå är igång kan jag lika gärna langa bild på smörgåstårtan jag och Mama åt en varsin av i fredags:

Om nom nom.

Nej, nu är jag så trött så jag ska gå och ta bort mitt smink, hjälpa Mama med något hon har tjatat om under hela det här inlägget och sen stupa i säng.

Hon lever!

Såg på Rob Zombie's CSI:Miami-avsnitt som kanal5 visade idag. Blev så sjukt besviken. :C Hade sett fram emot det som fan, och så levererade det helt enkelt inte. Det var precis som alla andra CSI:Miami-avsnitt, bara regisserat av Rob Zombie. SUCK säger jag bara.

Kan langa lite bilder från förra veckans shoppingtur med Limpis.

Pläd jag köpte på ultrarea på Hemtex [önskar verkligen jag hade köpt matchande kudde/kuddar också, men mitt nya rum är pyttelitet jämfört med mitt gamla, så får inte plats + var inte lockande att släpa med sig på Swebus]:

Älskar mönstret. :)

Shoppade loss på the Body Shop också [surprise surprise]:



Blev två par nya benvärmare också, från Gina:




Häromdagen var det en liten fågelunge som ville flyga in och hälsa på i vårt kök. Han satt där ett bra tag och glodde in på oss. Stackars liten. :(



Nu måste jag gå, för min dator gör ett jättekonstigt ljud. Tror han håller på att dö för evigt...

RSS 2.0