Här igen!

Idag är det nyårsafton. Nnnnnnnnnn. Nyårsaftonnnnnnnnn. Anyway, kom hem från Twiggy igår efter att ha bott lite hemma hos henne, hennes broder och hennes fader. Första gången jag är hos henne som vi inte åkt in till stan [Stockholm]. Vi har mest bara sovit, kollat på TV, ätit, tittat på när Jesper spelat TV-spel och sovit.
Jesper och jag jämförde bilder på våra ansikten när de var sönderslagna med hjälp av foton i våra mobiler. Jag vann.
Ja, vi var ju en sväng i Tumba också, jag och Twiggy, [glömmer alltid bort vad det heter, kallar det ständigt Pumba eller Tumla :c] och då bytte vi ju pendel inne i stadaaaa men det gilltas inte. Så var det ju det med bion också... Vi skulle se Avatar på biografen i Jakobsberg men de var fail och hade fått tekniska problem och kunde inte visa just Avatar. Så vi åkte hem igen.
Tumbaäventyret grundades i det faktum att jag skulle hämta hem en ny liten vän som visade sig vara lika stor som jag själv om jag kryper ihop. En 13 kilo tung Stitch-plushie fick åka med mig hem igår och det var inte lätt inte! Inte lätt. Men han är så fin så.

Kan som vanligt inte sova. Kan inte heller äta, mår bara dåligt. Har tappat lusten för godis, det enda jag blir sugen på är Dr Pepper. Känns jävligt konstigt.
Men!
Jag har börjat läsa och skriva idiotiska dikter igen, det är iaf en framgång!
Men jag önskar jag bodde i Stockholm så jag kunde plugga koreanska, sjukt gulligt språk. Japanskan går för tillfället bra dock, fattar faktiskt vad jag håller på med, så känns jobbigt att vara "språkotrogen" och vilja läsa ett annat språk.

Aaaaaaaah, jag vill shoppa! Jag vill gå på bio! Jag vill umgås med tjejgänget! Jag vill tillbaka till Stockholm!
Jag vill sova.
Men, jag ska nog lägga mig tillrätta i min säng igen och fortsätta läsa min bok. Borde skaffa fortsättningen så snart som möjligt.





P.S. Jag har lyckats behålla över hälften av mitt studiebidrag jag fick i december! Det är bara ca en vecka, men jösses vilken framgång!

Inlägg 2.

Känner mig produktiv och pratglad idag, så blir ett till inlägg idag! Mama och jag var ute och köpte de sista julklapparna tidigare idag. Det var mysigt, tycker om min mama. ♥ Jag köpte min älskade foundation på mitt älskade the Body Shop och mama köpte julklappar i lite olika affärer [julklappar som jag ska slå in snart eftersom hon ska ut och handla med papa snart]. Vi var och tog en lunchfika på Wayne's också, samt sprang in i Sandra, var verkligen ett tag sen jag senast träffade henne! Hon hoppade på mig inne på Akademibokhandeln, haha. ♥
Hmmmmm, ja, så snart föräldrarna har lämnat huset ska jag ockupera köksbordet och slå in julklappar. Brukar vanligtvis slå in julklappar på mitt golv, men har lite ont om golvyta för tillfället, hehe [stökigt rum x3000 typ].
Ooo, märks att jag gått och blivit ovan vid kaffe igen, är helt skakig i händerna efter att ha druckit en Mocha på Wanye's, hahaha.

Här är en bild på mig och min minsting Nemi [sjukt osmickrande bild på oss båda]:


Ooo, min lilla stumpa!


Sen pussades jag med min yngsta kissekott, Smilla [hahaha, jämför storleken på Nemi och Smilla...]:


Haha, fint med snöret som sticker ut där. :'D

Ny blogg!

Hallå hallå, Gabi in da house, yo!
Tyckte jag behövde en nystart med bloggandet, ska försöka bli bättre på det osv, så tänkte att jag lika gärna kunde skapa en ny blogg. Nog för att jag gillade min gamla, men nu ska vi köra igång med nya, friska tag!
Ja, det var väl det jag ville säga.
Imorgon är det julafton! :D Då får jag paket! :D Sen den 26:e åker jag till Bålsta, är framme kl 14.22! :D Ska mysa med Twiggy! :D Sen efter att jag kommer tillbaka till Brämhult den 30:e vet jag inte vad jag ska göra - förutom plugga sönder - men det löser sig nog! :D
Did you see what I did there? Det kallas för upprepning, öhöhöhö.
Nej, jag borde duscha, ska ut och köpa ny foundation imorgon och vill komma iväg så tidigt som möjligt för att undvika alla sista minuten-shoppare. Själv var man klar med alla julklappar tidigt i december, men kan ju inte rå för att jag är så bra. Det bara kommer naturligt.

Jaja, duscha var det!

Tjing tjing, hare så bra!

P.S. Ska pilla med designen på den här bloggen snart, ska bara göra klart min nya design till min LiveJournal först.

RSS 2.0