Stekt Gabi är stekt.

Kollade just på termostaten.
Det är 34 grader ute.
Fyfan.
Jag dör.
Och jag som måste ut och fixa saker i trädgården.
*gnäll gnäll*
Solskydd, here I come!

Hon kan blogga!

Jo, tänk för att det kan jag, jag vill bara inte.
Eller jag vill, men glömmer och har ingen inspiration, hoho.

Idaaaaaag... träffade jag Limpis och Ikis nere på staaaan. Vi fikade och gick lite i affärer. Jag köpte fem nya Promarkers och två nya svarta pennor för lineart. Har bestämt mig för att jag SKA bli bättre på att måla för hand, eftersom jag är så mycket snabbare på det än digitalt.
Sen så spelade jag Pokémon Diamond. Spöade en gymledare och två mini-Team Galactic-bossar på ca en timme. Mitt "lag" eller vad fan man ska kalla det, det heter "party" på engelska, levlade upp så fint tack vare det. Sånt gillar vi. ♥ Nu är jag uppe i de snöiga bergen och ska ta mig fram till den tredje Team Galactic-snubben och spöa honom/henne med.

Zombie gick bort i lördags. Känns så konstigt att inte ha honom här längre, men eftersom jag var med honom när han dog och VET att han aldrig kommer tillbaka sitter jag inte och väntar på honom. Saknar honom gör jag så klart, han var ju min Sir Smellsalot trots allt.

På onsdag ska jag, Limpis och Ikis till Alingsås och sen Göteborg och sen ska vi ha Hem Till Midgård-kväll här hemma hos mig~ I detta väldigt urplockade hus, hahaha. Bäst för Discshop att DVD-boxen hunnit hit innan dess. Ända sen de skickade mig Göta Kanal 3 istället för Aladdin har jag inte litat på dem. Iofs hände det typ förrförra veckan men ÄNDÅ.
Nog för att jag inte gillar Aladdin - men samlar man på Disneyfilmer så gör man - men Göta Kanal är ju bara usch och fy!


RSS 2.0